Show Schedule

Friday April 29, 2022

Show Hours:
12:00 PM – 7:00 PM
Progressive Main Stage
On-The-Water Ohio Stage
Paddling Center
12:00 PM
Rick DeWitt 12PM – 2PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS | Let’s talk water safety with ACA Instructor Kelly Rudolph
12:15 PM
12:30 PM
Sarah Orlando | Ohio’s Clean Boat and Clean Marina Programs (30 minutes)
12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
Tory Gabriel | Lake Erie’s Western Basin Fishery
1:30 PM
LoCo Yaks | Adaptive Kayaking
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
ODNR | Hazards around Lake Erie Islands and Sandusky Bay (45 mins)
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS | Lake Erie Kayak Fishing LIVE Full Rigging Demo
2:30 PM
Sarah Orlando | Lake Erie: Current Challenge & Solutions (45 minutes)
2:45 PM
3:00 PM
3:15 PM
3:30 PM
Captain Danny Hearns | Spring Launch Prep (30 minutes)
Gerry Henwood & Bill Donoho | Intro to Recreational Rowing in-water seminar & demonstration
3:45 PM
4:00 PM
Island Doctor 4PM-7PM
4:15 PM
VIDEO – History of Marblehead Lighthouse (20 minutes)
4:30 PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS| Rowing Basics
4:45 PM
5:00 PM
Captain Jeannette Llyod | Carbon Monoixde Awareness (45 minutes)
5:15 PM
5:30 PM
5:45 PM
Chuck Earls |Lake Erie Kayak Fishing: Spring Edition in-water seminar and demonstration
6:00 PMDan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
6:15 PM
6:30 PM
DISCOVERY DISCUSSIONS | Kayak Adventuring with your dog by Polite Canine Dog Training
6:45 PM
7:00 PM

Saturday April 30, 2022

Show Hours:
10:00 AM – 7:00 PM
Progressive Main Stage
On-The-Water Ohio Stage
Paddling Center
10:30 AM
Island Doctor 10:30AM-1:30PM
VIDEO – History of Marblehead Lighthouse (20 minutes)
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO LIVE Q&A
DISCOVERY DISCUSSIONS | Rowing Basics
10:45 AM
11:00 AM
Captain Danny Hearns | Spring Launch Prep (30 minutes)
11:15 AM
11:30 AM
11:45 AM
12:00 PMDan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
Lynne Nagy | Ultra Missions/Geiger’s: World’s Best Inflatable Paddleboard in-water seminar & demonstration
12:15 PM
12:30 PM
RayTreudler | NorthCoast Prop Tech: Propellers 101
12:45 PM
1:00 PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO & LIVE Q&A
DISCOVERY DISCUSSIONS | Adaptive Kayaking with Loco Yaks
1:15 PM
1:30 PM
1:45 PM
ODNR | Hazards around Lake Erie Islands and Sandusky Bay
Chuck Earls | Lake Erie Kayak Fishing: Spring Edition in-water seminar & demonstration
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
Ross Robertson How to Catch More Walleye
2:45 PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO & LIVE Q&A
DISCOVERY DISCUSSIONS | SUP Talk with Lynne Nagy
3:00 PM
Captain Jeannette Llyod | First Mate & Deckhand Basics (45 mins)
3:15 PM
3:30 PM
Gerry Henwood & Bill Donoho | Intro to Recreational Rowing in-water seminar & demonstration
3:45 PM
4:00 PM
Jimmy Jack Band 4PM-7PM
Dan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
4:15 PM
4:30 PM
Captain Jeannette Llyod | Carbon Monoixde Awareness (45 minutes)
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO & LIVE Q&A
DISCOVERY DISCUSSIONS | Lets talk water safety with ACA Instructor Kelly Rodulph
4:45 PM
5:00 PM
5:15 PM
LoCo Yaks | Adaptive Kayaking
5:30 PMDan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
5:45 PM
6:00 PM
VIDEO – History of Marblehead Lighthouse (20 minutes)
6:15 PM
DISCOVERY DISCUSSIONS | Kayak Adventuring with your dog by Polite Canine Dog Training
6:30 PM
6:45 PM
7:00 PM

Sunday May 1, 2022

Show Hours:
10:00 AM – 5:00 PM
Progressive Main Stage
On-The-Water Ohio Stage
Paddling Center
10:00 AM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS | Let’s talk water safety with ACA Instructor Kelly Rudolph
10:15 AM
VIDEO – History of Marblehead Lighthouse (20 minutes)
10:30 AM
10:45 AM
Taylor Lamborn 10:45AM-12:45PM
Ray Treudler | NorthCoast Prop Tech: Propellers 101
11:00 AM
11:15 AM
11:30 AM
Gerry Henwood | Kayak Basics
11:45 AM
12:00 PMDan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
12:15 PM
12:30 PM
Captain Danny Hearns | Spring Launch Prep (30 minutes)
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS: Lake Erie Kayak Fishing
12:45 PM
1:00 PM
Ross Robertson | How to Catch more Walleye
1:15 PM
VIDEO – History of Marblehead Lighthouse (20 minutes)
1:30 PM
Lake Erie Kayak Fishing: Rigging, Setup & Safety In-water seminar and demonstration
1:45 PM
2:00 PM
Island Doctor 2PM-5PM
ODNR | Hazards around Lake Erie Islands and Sandusky Bay
2:15 PM
2:30 PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS | Kayak Basics
2:45 PM
3:00 PMDan Kroneker | How to fasten to a mooring- basic approach and knots
3:15 PM
3:30 PM
Captain Jeannette Llyod | Carbon Monoixde Awareness (45 minutes)
LoCo Yaks | Kayak Basics & Adaptive Kayaking
3:45 PM
4:00 PM
4:15 PM
4:30 PM
OPEN WATER INSTRUCTOR DEMO
DISCOVERY DISCUSSIONS | Kayak Adventuring with your dog by Polite Canine Dog Training
4:45 PM
5:00 PM